Career Overview

Yasal Uyarı

Yasal Uyarı

BSH Ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş.
Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, Balkan Caddesi No:51
Ümraniye, İstanbul, Türkiye

Yönetim Kurulu
Rudolf Adalbert KLÖTSCHER (Yönetim Kurulu Başkanı)
Sedef ATAMAN (Yönetim Kurulu Başkan Vekili)
BSH Hausgeräte GmbH (temsilcisi Jürgen Julius STRZIGA)

İletişim
Tel: +90 (216) 528 90 00
Faks: +90 (216) 528 99 99
E-posta: kurumsal.iletisim@bshg.com

Şirket bilgisi
Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türk Ticaret Kanun’una göre anonim şirket olarak kurulmuş olan BSH Ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş., İstanbul Ticaret Odası, İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğüne 128825 sicil numarasıyla kayıtlıdır. Bir Bosch Grubu şirketidir.
Vergi numarası: 7230046827

İçerikten sorumlu kişi
Burçin GİRİT - BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, BDT, Hindistan, ASEAN Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri

Telif hakkı
Telif hakkı 2017 BSH Ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş. Tüm hakları saklıdır.
Metin, resim, grafik, ses, animasyon ve videoların yanı sıra bu internet sitesinde yapılan düzenlemeler, telif hakkı ve diğer koruma yasalarına tabidir.

Bu internet sitelerinin içeriği ticari amaçlarla kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez veya üçüncü şahıslara verilemez. İnternet sitesindeki resimlerin bazıları üçüncü kişilerin telif hakkına tabidir.

Sitedeki bütün içeriğin sahibi BSH Ev Aletleri Tic. A.Ş.’dir. (Kısaca “BSH”) Sitedeki bütün fikir hakları (telif hakları ve komşu haklar dahil) BSH ve/veya içinde çeşitli kuruluşların da bulunduğu içerik ortaklarına aittir ve ait olmaya devam edecektir. Site içeriği Kullanım şartlarında belirtilen sınırlar dışında kullanılamaz.

Kullanıcılar kişisel kullanım için site içeriğini bilgisayarlarına indirebilir veya kopyalayabilir. Bu izin, indirilen veya kopyalanan içerikle alakalı her tür kaynakça, telif veya sahiplik bilgisinin korunduğu durumlarda geçerlidir. Kullanıcılar site içeriğinden aldıkları her kopyaya bu bilgiyi dâhil etmek zorundadır.

Kullanıcılar site içeriğine ekleme veya içerikte bir değişiklik yapamaz. Site içeriği kullanıcılar tarafından dağıtılamaz, pazarlanamaz, tekrar basılamaz ya da herhangi bir ticari amaçla kullanılamaz. Kullanıcıların yukarıda sayılanlardan herhangi birini yaptığı durumlarda, BSH ve üçüncü kişi ve kurumlar hukuksal yollara başvurma haklarını saklı tutar.

Ticari markalar
Aksi belirtilmedikçe, bu internet sitesindeki tüm ticari markalar mülkiyet hakları tarafından korunmaktadır. Bu, özellikle BSH markaları, isim levhaları, kurumsal logolar ve amblemler için geçerlidir.
BSH, Bosch markası için Robert Bosch GmbH’den ve Siemens markası için Siemens AG’den alınmış bir marka lisansı sahibidir.

Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın