Career Overview

AR-GE

BSH’de Ar-Ge ve İnovasyon

Üretimin kalbi; Türkiye’nin ilk, BSH Grubu’nun dünyadaki en büyük üç Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi’nden biri olan BSH Çerkezköy Fabrikalarımızda atıyor! Tekirdağ, Çerkezköy lokasyonunda bulunan üretim merkezimiz; 550.000 m² alana kurulu ve 6.7 milyon birim kapasiteye sahiptir.

BSH Grubu bünyesindeki en büyük üretim lokasyonu özelliğine sahip olan Çerkezköy’de, 7.035 çalışan ve toplam 35 bin m²’lik modern ofis alanları bulunuyor.
Bünyesinde; soğutucu, pişirici, çamaşır ve bulaşık ürün grupları olmak üzere 5 fabrikayı ve Türkiye’nin ilk AR-GE merkezini bulunduran tesiste; yönetim ofisleri, lojistik merkezi, teknoloji ve inovasyon, satınalma, bilgi teknolojisi, muhasebe, insan kaynakları ve kalite gibi birçok önemli departman ve destek birimleri yer alıyor.

Bosch, Siemens, Gaggenau ve Profilo başta olmak üzere; enerji verimliliği ve inovasyonda dünya şampiyonu birçok ürün her gün 3 patentli buluşa imza atan ve son on yılda mühendis sayısını %300 artıran Çerkezköy üretim merkezinde geliştiriliyor, üretiliyor ve başta Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm dünyaya ihraç ediliyor.

Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın