Söyleyeyim; Kerem & Berke ikilisi ile geçirdiğim 6 günlük bayram tatilinden sonra ruh halimi ancak bu kelimelerle ifade edebiliyorum :) Tek kelimeyle resmen kudurdular, bir düz duvara tırmanmadıkları kaldı (bunu da yakında bekliyorum). “Hiç tükenmeyen enerjilerini tasarruflu kullansalar da azıcık uyusalar ya…” diye diye tatil bitti. Neden çocukların çoğu, özellikle de yaramazlık duvarını aşanlar genelde uyumayı reddeder? Araştıracağım… Bilen varsa lütfen paylaşsın… Ciddiyim :)

Tabii ki bunlar tipik anne mızırdanmaları… Aslında ikisi de dünya tatlısı. Büyük olanı, Kerem; çok cool, ağırbaşlı ama oldukça da hareketli bir çocuk. Onun evimizdeki kod adı “Kadir Abi” :) Küçük oğlum Berke ise çok muzur, meraklı ama bir o kadar da sevimli bir çocuk. Onun kod adı da yaramazlıklarından ötürü “Chucky” :)

Bu arada aileye yeni katıldığını önceki yazımda paylaştığım Rotweiler kırması köpeğimiz Mars da gayet iyi. Ne kadar çok yemek yediğini anlatamam. Henüz bir yaşında bile değil ama tasmayla dolaştırmakta zorluk çekiyoruz. Bunlar daha ne kadar büyüyor, bileniniz var mı?

Oğullarımın eğlenceli maceralarını, Mars’ın gelişimini, birbirimize uyum sağlama sürecini ara ara sizlere aktarmayı sürdüreceğim. Her iki konuda da tavsiyelere, yeni bilgilere açığım.

Ve gelelim sizlerden aldığım olumlu yorumlara… Çok teşekkür ederim. Süper motive olmuş durumdayım :) “Ben sizler için varım canlarım” moduna çoktaaaaan girdim :)

Burçin Girit
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, Afrika, BDT, Hindistan ve ASEAN Ortadoğu Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü