Beni sizlerin karşısına çıkmam için yüreklendiren Siemens Direktörü Sayın Haluk Çelebioğlu’ na ve destekleri için Siemens Marmara Bölge Satış Müdürü Sayın Seyhan Köroğlu’na çok teşekkür ederim.

Sakın içinizi korku kaplamasın!  Satış hayatımda yaptığım ilk satışı anlatarak sizleri sıkacak değilim. Hayatımdan, deneyimlerimden bahsedeceğim...  Önce kendimi tanıtarak başlamak isterim;

Kimim Ben?

Ben 2006 yılından beri bu ailenin bir ferdiyim. 5 yıl Siemens Marmara Bölge Satış Müfettişliği görevinden sonra 2011 yılından itibaren Siemens Marmara Bölge Satış Alan Yöneticisi olarak çalışmaktayım. Siemens Marmara Bölge Müdürlüğü olarak 2 Satış Alan Yöneticisi, 7 kişiden oluşan Satış Müfettişi bağlı bulunduğumuz Bölge Müdürümüz ile 3 kişilik Satış Destek ekibimizle beraber markamız ve şirketimiz hedefleri için sahada satış sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz.

Yazı Yazmak?

Yazı yazmak ve bu yazıları şirketteki arkadaşlarımla, hatta dünyanın her yerinden ilgi duyabilecek kişilerle paylaşmak düşüncesi bile tarif edilemez bir mutluluk benim için. Kendimi şimdiden sizin gibi okuyanlarım olacağı için çok şanslı hissediyorum.

Satış?

Konu satış olunca yazı yazılarım için malzeme sıkıntısı çekeceğimi pek zannetmiyorum. Sizlere satış hayatını biraz olsun kendi üslubum ve bakış açımla anlatabilmek niyetindeyim. 

Taner İnci
Beyaz Yaka Ev Aletleri Siemens Bayi