Çılgın geçen iki ayı daha tamamladım. Epey şey biriktirdim.

Eve yaz şimdiden geldi, yeni projeler belirlendi!

İşte, evde her yerde daha iyi bir gelecek için koşturmaya, çabalamaya devam ettim. Siz sevgili blog okuyucularıma raporumu vermeye hazırım ve ev halleri ile başlıyorum;

1)   Bizimkiler (oğullarım) ay boyunca, her zaman olduğu gibi full enerji azmaya, bu konudaki teknik, araç ve gereçlerini geliştirme yolunda üstün başarılara imza atmaya devam ettiler. Havaların güzelleşmesiyle ruhen ve derhal yaz tatiline girdiler. Okuldan gelir gelmez çantalarını atıp, kadim bahçe sporları olan basketbol, futbol, Amerikan futbolu ve bisiklet gibi aktivitelerle enerji salınımlarını dengeleme çalışmalarına başladılar. Allaha şükürler olsun ki arada ödev falan yapmaya da vakit ayırabiliyorlar.

2)  Kapalı mekân tercih ettiklerinde ise Legoya hem de çılgınca devam ediyorlar. Legoyu bulanların cennetteki mekânlarının hayır dualarım sayesinde hazır olduğuna inanıyorum. Başına oturduklarında 2 saat kalkmıyor, bana ve eşime çok kıymetli zamanlar kazandırıyorlar:).

3)    Ve yeni bir karar var; bu yaz müzik olayına giriyoruz. Kerem Bey gitar, Berke Bey ise bateri çalacaklarmış. “Gitar neyse de bateri ne oğlum ya?” diyesim var, ancak “müzik ruhun gıdasıdır” telkiniyle büyüyen ve buna sonuna kadar inanan bir kişi, anne olarak  “Allah hepimize sabır versin” diye diye, başıma gelecekleri tahmin ede ede cesaretle ilerliyorum.

Evet, gördüğünüz üzere evde hayatım, üç çılgın erkekle yaşamak kolay olmasa da full aksiyon ve daima yenilenebilen enerji kaynaklarımdan beslenerek keyifle, heyecanla ilerliyor.

l J BSH

İşte de keyfim gayet yerinde.

Keyfimi pekiştiren, son iki ayda yaptıklarımı, yaşadıklarımı sizlerle de paylaşmak isterim.

Öncelikle 1 Mart günü “Gelecek Günü” ‘nü kutladık. 
BSH olarak beyaz eşya sektörünün geleceğini şekillendirmeyi kendine ülkü, amaç edinmiş bir şirket olarak bu güne çok önem veriyor ve her sene ana sponsoru oluyoruz.

Bu yıl yine Gelecek Günü’nde birbirinden kıymetli fütüristler konuştu:

  • Gerd Leonard
  • Anne Skare Nielsen
  • Louise Fredbo Nielsen
  • Unilever’den Cem Tarık Yüksel
  • Ve CTO’muz Juan -İgnacio Niemerg Conrat

Kim ne anlattı diye detaya girmeyeceğim (http://www.gelecekgunu.org sitesine göz atabilirsiniz, pek çoğu orada var) ama her konuşmacının ortak vurgu yaptığı ve benim de ilk aklımda kalan şey: Geleceğimizi tasarlamamız gerektiği ve bunun için her gün en az 10 dakika harcamamız gerektiği...

Geleceği tasarlamak için 10 dakika!

Biliyorsunuz, her yazımda bahsediyorum; Beyaz eşya sektöründe daha iyi bir yaşam için yeniliklere öncülük eden BSH, aslında sektörün geleceğine de yön veriyor.

Ürünlerimiz dünya çapında kaliteleri, tasarımları ve performanslarıyla kaynak verimliliğinde ve çevreye karşı sorumlulukta standartları belirliyor kısacası beyaz eşya sektörünün geleceğini tasarlıyoruz.  

Başarımızın temelinde, parlak bir tarihten yükselen ve kararlı bir şekilde geleceğe odaklanan BSH markaları yer alıyor.

Uzun yıllar içinde tüketicilerle kalıcı ilişkiler kuran BSH,  markaları Bosch, Siemens, Profilo ve Gaggenau’nun yenilikçi ürünleriyle sürdürülebilir bir geleceğe kesintisiz katkıda bulunuyor.

Ben BSH’nin yaptıklarını, yani “geleceği” tasarlamaya dair her şeyi, kişisel seviyede de yapmamız gerektiğine inanıyorum.

Özellikle de  Gelecek Günü’nde dinlediğim müthiş fütüristlerden sonra bunu, hem kendimde hem de çocuklarım için uygulayacağım.

Gelecekte yapmak istediğim, olmak istediğim şeyler için 10 dakikamı ayıracağım.

Daha mutlu olmak, başka bir dil öğrenmek, daha sağlıklı olmak, çocuklarımın eğitimi vb. Listemin başındaki “to do” kalemleri. Bu şekilde çok daha verimli ve mutlu olacağıma inanıyorum.

Bir sonraki yazımda, BSH Group’ta çok sevdiğim bir arkadaşımı konuk edeceğim. Kaçırmayın! Lütfen soru, yorum, katkı yapın, varsa yazılarınız paylaşın (konuk blogger ağırlayabilirim). 

Beni buralarda yalnız bırakmayın. Mesajlarınızı heyecanla bekliyorum!

Sevgi, saygılarımla


Burçin Girit
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, Afrika, BDT, Hindistan ve ASEAN Ortadoğu Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü