Norbert Klein - T-MEA-CIS Bölge Başkanı

Her sene olduğu gibi bu yıla da daha iyi bir gelecek ve sürdürülebilir bir dünya için daha çok ve daha da heyecanla çalışma isteği ile başlıyoruz…

Ar-Ge çalışmalarımız, inovasyon gücümüz ve ileri teknolojiler geliştirme kabiliyetlerimizden aldığımız yüksek motivasyonla beyaz eşya sektörünün geleceğini şekillendirmeye devam edeceğiz. 

Müşterilerimiz, paydaşlarımız ve tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte her gün daha iyisini yaratma çabalarımız 2017’de de kesintisiz sürecek… Yeni rekorlara koşacağız…  

Bu duygularla, BSH ailesi adına yeni yılda tüm sevdiklerinizle her şeyin en iyisini yaşamanızı, sağlıklı, keyifli anlarınızın bol olmasını dilerim. Mutlu seneler… 

Ahmet Can Şahin – Servis Destek Yetkilisi

2017’nin herkese huzur, mutluluk ve iş yaşamında başarılarla dolu güzellikler getirmesini temin ederim. 2017, her anlamda hedefin 12’den vurulduğu umut dolu bir yıl olsun… 

Alper Şengül - Gaggenau & Proje Satışları Direktörü

2017’nin ülkemiz ve dünya için çok daha iyi bir yıl olacağına eminim.

Sanırım bizler hiç bir şey yapmadan da 2017’nin bu işi tek başına kıvırması zor olacak. Hadi gelin bu süreci hızlandıralım: evrende son yıllarda çokça gezen negatifi pozitife çevirelim. Önce kendimizi dönüştürelim sonra da en yakınımızı.

Edmund Burke’in aşağıdaki sözü bu konuda hepimizi motive etmeli diye düşünüyorum.

- Kötülüğün zaferi için gereken tek şey iyi kişilerin hiçbir şey yapmamasıdır…

2017’nin yüksek pozitif enerjili bir dönüşüm yılı olmasını, herkesin kendine düşeni yaptığı bir yıl olmasını kalpten diliyorum.

Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu - Regional Brand Owner Bosch

Yeni bir yılın eşiğindeyiz yine… İçimdeki ölmeyen çocuktan ötürü her yeni yılı hep ve inadına yepyeni umutlar, yeni beklentiler ve yeni dileklerle karşılarım – sadece kendimi değil, tüm sevdiklerimi, insanları ve ülkemi kapsar düşüncelerim. 

Giderek beklentilerin ve dileklerin basitleştiğini görmek şaşırtıyor, yıllar insanı inanılmaz ama en temel şeylere geri götürüyor “her şeyden önce sağlık olsun”, “ aman bu yıl kimse ölmesin”, vs beylik laflar olmaktan çıkıyor ve en değerli dilekler haline geliyor.

Tüm dileklerinizin, beklentilerinizin gerçekleşeceği ve sevdiklerinizle* dolu dolu yaşayacağınız bir 2017 diliyorum…

* Benimle 2017’de de online kalın!

Burçin Girit - Bölgesel Kurumsal İletişim Müdürü

Yeni yılda herkese aileleri ve sevdikleriyle beraber mutlu, sağlıklı, başarılı bir yeni yıl diliyorum. Umarım tüm dilekleriniz gerçek olur.

2017’ye girmeden önce tüm insanlık için dua ediyor ve insanların birbirini anlamaya, sevmeye daha çok özen gösterdiği ve barış içinde yaşadığı bir yıl olmasını diliyorum.

Bu vesile ile Türkiye’deki en ciddi kurumsal uygulama olan bloğumuzu tam bir referans kaynağı durumuna getiren tüm blogger arkadaşlarıma gönülden teşekkür etmek istiyorum. 

Merve Sena Doğan - Service Sistemleri Proje Uzmanı

Umutlarla dolu gelen yeni bir yıl var önümüzde. Bu sene yeni yıla girmek için ciddi bir hazırlığa ihtiyaç duydum. Ve hazırlanıyorum. Oğlumun ikinci ismini Umut koydum. Sonuçta her gün elinden tutuyorum, koruyup kolluyorum ben Umut’umu. Ona yatırım yapıyorum. Onun için güzel şeyler buluyorum. Geleceği(mizi) planlıyorum.  Bugünümü zenginleştiriyorum. 

Yeni yılda herkesin kendi özel alanında kendi motivasyonunu tavan yapacak yeni şeyler öğrenebilmesini ve uygulayabilmesini diliyorum.

Mustafa Çelenk - Bosch Bayi Satış Yönetmeni

Bence geleceğin güzel olacağını hayal etmekle başlayacak her şey. 

Yeni yılda yeni hayaller savurmalı gökyüzüne. Doğanın her köşesine başka başka güzel izler bırakmak olmalı asıl amacımız. 

Bir kenara bıraktığımız ve unuttuğumuz mutlu yanlarımızı yeniden keşfetmeliyiz en kısa sürede. En önemlisi de düş kurmaya devam etmeliyiz umarsızca… 

Herkese mutlu yıllar dilerim.

Nuray Kalafat -  Bosch – Siemens – Profilo KEA (Küçük Ev Aletleri) Marka Pazarlama Alan Yöneticisi

En eski öğretilerden en modern yaklaşımlara kadar tüm zamanların tavsiyesi olarak özetlenebilir bir basit gerçek; “Mutlu yaşamlar ancak iyi ilişkilerle oluşturulur…” 

Bu hayatı yaşarken sahip olduğum en değerli varlıklar olan sevgili ailem, dostlarım ve hepsinden görece çok daha uzun süre birlikte olduğum canım iş arkadaşlarım ortak amaçlarımız, işbirliklerimizle aşmayı başardığımız tüm zorlukların ve karmaşanın içinde, sizler en büyük mutluluğum ve umudum oldunuz. Ancak sizlerle dolu bir yaşam gerçekten anlam kazanıyor.

2017 yılının mevcut bağlarımızı güçlendirdiğimiz daha sevecen daha güçlü daha etkin daha mutlu bir yıl olması dileklerimle her birinizi ayrı ayrı sevgiyle selamlıyorum.

Reşat Ok - Perakende Kanal Yönetmeni

2017 yılı, bir sayfanın kapanışı, yeni bir sayfaya başlama yılıdır. Akıl ve aydınlanma yılıdır. Aklını başına almak için düşünme, idrak etme ve anlama yılıdır. Eksik parçalar birleştirme ve tamamlanma yılıdır. Doğruyu ve yanlışı ayırt edip karar verme yılıdır.

Güneş 2017'de doğmaya başlayacak Anadolu'nun ve Dünya'nın üstüne. Karanlıklar aydınlanacak. İnanın buna değecek. 2017 sevdiklerinizi üzmek değil onlara sarılma yılıdır. Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etme yılıdır. Gelecek sizin elinizde ve bir sonraki gün umutlarınızı yeşertme zamanıdır. umut olmazsa hayat olmaz.

Sevgiyle, Huzurla ve Bosch ile kalın Herkese Umut dolu yıllar…

Taner İnci
- Siemens Marmara Bölge Md. Satış Alan Yöneticisi 

Yeni yılın her zaman yeni umutların ve yeni mutlukların habercisi olduğunu düşünmüşümdür. Her yıl, benzer dileklerle ve benzer beklentilerle başlar. 

Asıl önemli olan şey, insanın kendisine ve çevresine kattığı değerlerdir. 

Yeni yılda da hep beraber olmayı ve ulaşabildiğimiz her eve cihazlarımızla ya da iyi dileklerimizle ulaşmayı arzuluyorum. Herkese daha mutlu olacakları bir yıl dilerim.

Yüksel Emre Baran - Kuzey Anadolu Bölge/Perakende Satış Yöneticisi

2017 yılına pozitif duygularla girmemizi, mutlu, yardımsever, güleryüzlü olmamızı diliyorum. 

2017 yılının yazılı olduğu ajandalarımıza merhaba yeni yıl, merhaba yeni duygular ve “merhaba ben!” yazarak başlayalım.

Ben biliyorum ki bitirdiğimiz seneyi bir daha yaşayamayacağım ve yaşamış olduğum anlara birdaha dönemeyeceğim. Bu nedenle 2017 yılında mutluluk ile planlarla, hedeflerle adım atalım diyorum…

2017 yılının sonuna dek yüzünüzde oluşan gülücükler sizinle, ailenizle ve dostlarınızla olsun. Yeni yılınız gülücüklerle dolsun :)

Burçin Girit
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, Afrika, BDT, Hindistan ve ASEAN Ortadoğu Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü