image
Mustafa Çelenk
Kategori Satış Geliştirme Uzmanı
  • Toplam Makale
    4
Neden Blog yazıyor?
İnovasyon, teknoloji ve dijitalleşme alanlarıyla ilgileniyor, güncel teknolojik gelişmelerin endüstri ile olan ilişkisini takip ediyorum. Dünyamızı güzelleştirecek yegane mottonun ‘’karşılıksız paylaşma‘’ olduğu inancıyla, proje stajyerliğimden bu yana BSH Kurumsal Blog'da yazıyorum, çünkü “söz uçar, yazı kalır”…
Biyografi

Mustafa Çelenk, 1992 yılında Adana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini de Adana’da tamamladı. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme bölümünde öğrenciyken 2015 yılında Generation BSH programı sayesinde BSH ailesine katıldı. Mezuniyetinin ardından, İstanbul’a yerleşti ve 2021 Ocak ayına kadar Siemens Bayi Satış Yönetmeni olarak görev aldı. 2021 itibarıyla ise Siemens markamızda Büyüme ve Strateji Departmanında Kategori Satış Geliştirme Uzmanı olarak kariyerine devam ediyor.

Bahçeşehir Üniversitesi MBA programında; ‘’Büyüyen online satış pazarının tüketici satın alma tercihlerine etkisi‘’ üzerine tezini tamamlamıştır. Basketbol oynamayı ve izlemeyi, koşmayı, yemek yapmayı çok seviyor, ayrıca düzenli olarak teknoloji, inovasyon ve global ekonomi konulu yazıları takip etmekten keyif alıyor.

Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın