image
Müge Taşpınar
BSH Türkiye ve Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Müdürü
  • Toplam Makale
    2
Neden Blog yazıyor?
Herkesin anlatabileceği ve paylaşabileceği hikâyeleri olduğunu düşünüyor. Kendi hikayelerini, bakış açısını aktararak insanların gönlüne dokunmak, kendi deneyimleri ile başkalarına yeni kazanımlar sağlamak için blog yazıyor.
Biyografi
1986 yılında Fatih - İstanbul’da doğdu. Vefa Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra yeni bir dil öğrenme arzusuyla Marmara Üniversitesi Almanca İşletme Bölümüne giren Müge Taşpınar, Marmara Üniversitesi’nde Almanca olarak "Üretim Yönetimi ve Pazarlama" tezli yüksek lisansını gerçekleştirdi. Bahçeşehir Üniversitesi’nde Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi üzerine sertifika programına katılarak eğitim hayatını tamamlayan Müge Taşpınar; Rehau, Siemens gibi Alman şirketlerinde ve SOCAR’da Kurumsal İletişim Yöneticiliği pozisyonlarında 12 yıllık bir tecrübeyi geride bıraktıktan sonra BSH Türkiye Ailesine katıldı. Müge Taşpınar, Kasımpaşa Çocuk Yuvası ve Maltepe Huzur Evi’nde gönüllü olarak hizmet vermeye devam etmektedir.

Kitap okumak, tiyatroya gitmek, yüzmek, fotoğraf çekmek, yeni yerler keşfetmek ve yeni deneyimler yaşamak en büyük ilgi alanları arasında yer alıyor.
Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın