image
Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi Bosch, Siemens, Profilo, Neff Marka Direktörü
  • Toplam Makale
    46
Neden Blog yazıyor?
Yazı yazmak her zaman hayalimdi. Bildiklerimi ve düşündüklerimi yazılı olarak aktarmak bana daima keyif vermiştir. Bundan önce kendi kendime yazdığım denemelerim de olmuştu ve sanırım artık sıra okuyucuya açılmaya gelmişti. Bunu ilk defa bir blog üzerinden yapacak olmak ve üstelik bu blogun çalıştığım şirkete ait olması fikri beni  cezbetti, başladım. Umarım hakkını verebilirim.
Biyografi

1970 yılında İkizdere - Rize'de doğdum.  Bahariye İlkokulu'nu bitirdikten sonra 1980 yılında Almanya’ya gittim.  Almanya’da uçaktan indiğim gün üniversiteyi bitirip Türkiye’ye döneceğime karar vermiştim bile. Öncelikle tıp eğitimi alma hayalim, kan görmeye dayanamam nedeniyle ilk kadavrada bayılınca, Siyasal Bilimler olarak gerçekleşti. 1994 yılında üniversiteyi bitirerek vatana döndüm.

Hayaller burada da devam etti. Diplomat olmak istiyordum. Önce büyük bir hırsla diplomat olmak için gerekli olan dersleri aldım, 1. sömestr 22 ve 2. sömestr 24 ders olmak üzere Marmara Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü (Ingilizce) 1 yılda bitirdim. Ancak Ankara ile kurduğum bağlantılardan öğrendiklerim ve sonrasında evleneceğim kişiyle tanışmam özel sektörde karar kılmamı sağladı. 

1996 yılında Siemens'de Eğitim Sorumlusu olarak işe başladım, hemen bir yıl sonra ürün sorumlusu olarak devam ettim.  2000 yılında Siemens markasının Pazarlama Müdürü oldum ve 2009 – 2015 arasında Profilo Pazarlama Müdürü olarak görev yaptım.  Hâlen “Regional Brand Owner Bosch” olarak BSH bünyesinde görev yapmaktayım. 14 yaşında bir genç kız annesiyim ve hâlâ kendimi çok genç hissediyorum. 

LinkedIn adresi: https://www.linkedin.com/in/bahriye-bayrakli-a927a611/
BSH Mail adresi: bahriye.bayraklitavukcuoglu@bshg.com

Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın