Az önce fabrikamızın (ankastre ve gardrop tipi soğutucu) 2014 yılı kapanış imalat rakamlarını aldım. Yılı bütçelediğimiz rakamların ötesinde başarı ile kapatmakta olduğumuzu gördüm :) 

Emeği geçen herkesi kutluyorum. Fabrikamız gibi pazarın üst segmentine; Thermador, Gaggenau markalarıyla üretim yapan bir ürün grubunda 84 ülkeye servis vermek kolay değil.  Bu sonuçlar ancak ve ancak üretim, satış, tüm servis ekiplerinin, tedarikçilerimizin, kısacası tüm çalışanların ve paydaşlarının ortak çabalarıyla mümkün. Bu, bir uçtan öbür uca, en tepeden an aşağı kadar her seviye, görev ve sorumluluktaki BSH’lilerin zaferi. O zaman “bravo hepimize!” 

Şirketimiz adına hem olumlu sonuçların hem de değişimlerin yaşandığı bir yıl oldu 2014. 

2015’e de aynı heyecan ve motivasyonla giriyoruz. Bunu şirketteki herkesin yüzünden, enerjisinden  algılamak mümkün… Pazar payı başta olmak üzere performans kriterlerimizin çoğunda beklentileri geçtik. Fabrikamız verimlilikte rekor sayılabilecek rakamlara ulaştı.  

2014’ü bireysel olarak değerlendirdiğimde ise kendimi daha fazla dinlediğim, farklı yönlerimi keşfetmeye çalıştığım bir yıl olduğunu söyleyebilirim. 

Bir yandan iki buçuk yaşındaki oğlumun büyümesine tanıklık ediyor,  o yıllardaki ben’i hatırlamaya çalışıyorum. Öte yandan da yarını bugünden daha iyi yapmak için işimde ve özel hayatımda neleri farklılaştırabilirim diye düşünüyorum. Daha fazla hayal kuruyorum. Geleceğe dair, daha fazla düşünüyorum ve geleceği tasarlamaktan büyük heyecan duyuyorum.  

1 Mart Gelecek Günü’ne Ana Sponsor olan, yüzü geleceğe ışıl ışıl bakan bir şirkette çalıştığım için kendimi çok iyi hissediyorum. Herkesi gelecekle ilgili daha fazla hayal kurmaya ve hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçmeye, daha da çok daha da iyi ve etkin çalışmaya davet ediyorum…

2015’te daha iyi bir gelecek için…

- Yeni bir fikri hayata geçirmek için beklememeye,
- Yeni biriyle tanışmayı ertelememeye,
- İyi gitmediğini düşündüğünüz şeyleri değiştirmeye,
- Daha fazla teşekkür etmeye, daha fazla özür dilemeye,
- Daha fazla kişiye yardım etmeye,
- Sağlığınıza daha fazla dikkat etmeye,
- Sevdiklerinizin sayısını arttırmaya ve onları daha çok sevmeye,
- Daha fazla hayal kurmaya,

Var mısınız? Evet demenizi ve harekete geçmenizi temenni ediyor, iyi yıllar diliyorum…


Arif Özgür SEZER