Career Overview

Şirket Profili

BSH TÜRKİYE

Biz Avrupa’da 1 numara ve birçok bölgede ve ülkede pazar lideri olan BSH Ev Aletleri’yiz.Bu konumumuzu dünyanın her yerindeki 62.000 çalışanımızın bitmek bilmeyen çabaları ve tutkusu sayesinde elde ettik. Ortak hedefimiz, nerede olursak olalım, insanların evlerindeki yaşam kalitesini artırmaktır. Peki, bu aslında ne anlama geliyor? Bizim için en önemli şey, ister tüketicilerimiz, çözüm ortaklarımız ve tedarikçilerimiz, isterse de çalışanlarımız olsun, insanları gülümsetmek. Kendimizi tüketicilerin yerine koyarak onların farklılıklarını, bireysel ihtiyaçlarını kucaklıyor ve evdeki yaşamlarını kolaylaştıran ve daha zevkli hale getiren çözümler sunuyoruz.

Şirket Profili

Biz sektördeki lider şirketlerden biriyiz ve Avrupa'daki en büyük ev aletleri üreticisiyiz. Dünya üzerindeki tüketicilerin ilk tercihi olmak şirketimize ve çalışanlarımıza güç veriyor. BSH'de olağanüstü markalarımız, birinci sınıf ürünlerimiz ve üstün çözümlerimizle insanların yaşam kalitesini artırmak istiyoruz.

Elektrikli ev aletleri portföyümüz Bosch, Siemens, Gaggenau ve Neff'in yanında Thermador, Balay, Profilo, Constructa, Pitsos, Coldex, Junker ve Solitaire – The Waterbase’den oluşan tüketicilerle kurduğu yerel ilişkileri son derece güçlü olan sekiz markayı daha içeriyor. Ekosistem markamız Home Connect ve Kitchen Stories ve BlueMovement gibi hizmet markalarından aldığımız değerli dijital çözümlerle birlikte, tüketicilerimize günlük yaşamlarını iyileştirmek ve onları gülümsetmek için kişiselleştirilmiş, sürdürülebilir çözümler sunmayı hedefliyoruz.

BSH, Bosch markası için Robert Bosch GmbH'nin ve Siemens markası için Siemens AG'nin ticari markasıdır.

Dünyanın Dört Bir Yanında Başarılı

1967 yılında Robert Bosch GmbH (Stuttgart) ve Siemens AG (Münih) ortak girişimi olarak kurulan BSH, Ocak 2015'ten beri %100 oranında Bosch Grup altındadır. Elli yıllık tarihimiz süresince büyüyerek bir Alman ihracat şirketinden dünyanın lider ev aletleri üreticilerinden birine dönüştük. Dünyanın her yerinden yaklaşık 62.000 çalışanımızla, 2022 yılında 15,6 milyar euro civarında ciroya ulaştık. Modern ev aletleri ürün grubumuzdaki bütün ürünleri dünya üzerindeki 41 fabrikamızda üretiyoruz. Ürün portföyümüz ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi, çamaşır ve kurutma makinesi, buzdolabı ve dondurucu gibi ürünlerden elektrik süpürgesi, kahve makinesi ya da mutfak robotu gibi küçük ev aletlerine kadar uzanıyor.

Sürekli dijitalleşme beraberinde ev aletleriyle ilgili daha karmaşık talepler doğuruyor. Sürekli değişen tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için bir ev aletleri üreticisinden, fiziksel ürünlerin yanında kişiselleştirilmiş dijital özellikler, hizmetler ve içerikler sunan bir şirkete doğru evriliyoruz.

Home Connect sayesinde, hızla büyüyen bağlantılı ev aletleri ekosistemi için bir temel oluşturacak markalar arası bir platform ve mutfakta gelecek odaklı özel bir deneyim için tüketici merkezli hizmetler sunuyoruz.

Tüketici Merkezcilik

Tüketicilerimiz ve onların ihtiyaçları bütün geliştirme çabalarımızın merkezinde yer alır. İşte bu yüzden prototiplerimizi ve ürünlerimizi, bütün geliştirme aşamalarında kullanıcı deneyimi laboratuvarlarında, tüketicilerle birlikte gerçek hayat koşullarında test ediyoruz. Alınan test sonuçları yeni ev aletleri ve çözümlerinin üretim süreçlerine dahil ediliyor. Tüketicilerin farklı ihtiyaçlarını bu şekilde tam olarak karşılayabiliyoruz: Sadece tasarım, kullanım kolaylığı ve enerji verimliliği değil, aynı zamanda ek olarak dijital avantajlar da sunan yenilikçi ve birinci sınıf ev aletleri üretiyoruz.

Başarımızın Temelinde Çalışanlarımız Var

Çalışanlarımızın bireysel güçlü yanları, motivasyonları, teknik nitelikleri ve güçlü ortak değerlerimiz şirketimizin başarısını sağlayan temel unsurlardır.

Bu nedenle BSH, başarısının gelişimini çalışanlarının istekleri ve potansiyeline göre yönlendiriyor ve modern ve çevik bir çalışma ortamı sunuyor. Son birkaç yıl içinde global çalışan ağını durmadan genişleten BSH çeşitliliğe değer veren ve çeşitliliği teşvik eden açık fikirli bir şirkettir: Beş kıtaya yayılmış olan BSH çalışanları çok çeşitli bakış açıları ve deneyimler ortaya koyuyor ve birinci sınıf ürünlerin ve çözümlerin temelini oluşturuyor.

Bağımsız En İyi İşverenler Enstitüsü 2020 yılında herkesin gıpta ettiği uluslararası "En İyi İşveren" ödülünü birden çok ülkede BSH'ye verdi.

BSH GRUP Veriler ve Rakamlar

Burada gelir, çalışanlar ve Ar-Ge ile ilgili daha fazla bilgi bulabilirsiniz.

  • 41

    Dünya Genelindeki Üretim Bölgeleri

    Yaklaşık 50 ülkedeki 80 civarında satış, üretim ve hizmet şirketlerinden oluşan güçlü ağın yanında Avrupa, ABD, Latin Amerika ve Asya'da bulunan 41 üretim merkezi, BSH'nin tüketici merkezli iş modelinin güçlü temelini oluşturmaktadır.

  • 62.000

    Çalışanlar

    2022'nin Sonunda 62.000 Çalışan. 2022 yıl sonu itibarıyla BSH'nin dünya çapında 62.000 civarında çalışanı vardır. (Stajyerler dahil)

  • No. 1

    Avrupa'da 1 Numara

    BSH 2022 yılında da Avrupa'nın lider ev aletleri üreticisi konumunu sürdürdü.

  • 0 CO 2

    Sıfır CO2 Salımı

    BSH ticari faaliyetlerini arkasında karbon ayak izi bırakmadan yönetiyor.

  • 15,6 MİLYAR

    Ciro

    BSH 2022 yılında zorlu bir başlangıca ve son derece rekabetçi bir ortama rağmen 15,6 milyar euro tutarında rekor satış gerçekleştirmeyi başardı.

  • %4,9

    Araştırma ve Geliştirme Payı

    2022'de toplam cironun %4,9'u oranında olan Ar-Ge harcaması, dijital teknolojilere yoğunlaştı. - Eylül 2022 itibarıyla-

Yönetim Kurulu

  • Rudolf Klötscher

    Yönetim Kurulu Başkanı
    Chief Executive Officer

  • Sedef Ataman

    Yönetim Kurulu Başkan Vekili
    Vice Chairman of The Board of Management

  • Jürgen Julius STRZIGA

    Yönetim Kurulu Üyesi
    Member of The Board of Management

Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın