BSH tarihinin en başarılı olduğu yılda BSH çalışanı olmak, beni ayrıcalıklı hissetiriyor.

6 yıldır BSH ailesindeyim. Bazıları için kısa, bazıları için uzun sayılabilecek bu süre zarfında özellikle bölgeselleşmenin de etkisiyle büyük değişikliklere şahit oldum, olmaya da devam ediyorum.

BSH; Ar-Ge, inovasyon, teknoloji,ve sürdürülebilirlik odaklı bir şirket. Ayrıca bu odak noktalarını çalışanlara benimsetmiş durumda. BSH, çalışanlarını da aynı etkiyle geliştiriyor. Başarıya giden yolda, belirlediği her stratejide çalışanıyla entegre bir şekilde ilerlemeye önem veriyor. Hem çalışan hem de müşteri olarak değişim ve gelişimin farkındayım. Bu da beni ayrıcalıklı hissettiriyor.

BSH Kurumsal Blogu’na Merhaba!


5 milyonu aşan okuma sayılı bir blogda blogger olmak; değer yaratmaya, etkileşim oluşturmaya ve paylaşmaya fırsattır. 

Sorumluluklarım arasında en önemlisi; yeni fikirlerin hayata geçirilmesine yön vererek sürdürülebilir inovasyon kültürü ve süreci oluşturmak.Bu amaçla, bölgeselleşme stratejisini de dahil ederek tüm süreçleri yeniliyor ve geliştiriyoruz. Ve tabii ki yenilenme için yeni fikirlere, bolca inovasyona ihtiyacımız var. Yeni fikirler yaratmanın, inovasyonun önemli yapı taşlarından biri de etkileşim. Bu ise organizasyonun çalışanlarını, paydaşlarını ve dış dünyayı anlayarak oluşturulabilecek bir süreç. 

İşte tam da bu noktada iç görü oluşturmaya yardımcı olmak ve tecrübelerimi, sizlerden ve her yerden gelecek fikirleri, yorumları etkileşimli olarak paylaşmak için burada olmayı çok önemsiyorum.

Kısacası, BSH Blog benim için, deneyimle öğrendiklerimi iç görü ve bilgiyle, etkileşime dönüştürebileceğim bir platform.

Ben de içinde bulunduğum ve sevdiğim bu şirkete yani BSH’ye dair gelişmeleri, süreçleri, değerleri ve ayrıca kendi tecrübelerimi, gelişimimi blog gibi etkili bir iletişim sistemiyle duyurmak istiyorum.

Kısacası BSH’ta blogger olmak, paylaşmak ve değer katmak için çok etkili bir yol. Benim içinse paylaşma mutluluğuna ve etkileşimin motivasyonuna erişme hissi…

Yeni yazıma kadar hep birlikte bolca yeni fikir üretelim ve paylaşalım… O zamana kadar esen kalın.

Sinem Cephe Ceylan
Pişirici Grubu Yol Haritalama ve İnovasyon Uzmanı