Yepyeni bir çalışmamızı, taze bir projemizi sıcağı sıcağına paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. 

İlk kez bir yılbaşı kampanyası virali ile karşınızdayız. Bugüne kadar bir-iki istisna hariç hep Anneler Günü’nde dijital kampanyalar yaptık. Herkesi “Anneler Günü’nde ne yapacaksınız?” diye sorar ya da başkaları bir kampanya yaptığında “ben Profilo’nun Anneler Günü viralini bekliyorum!” der hale getirdik:)

Yılı kapatırken bir sürpriz yapalım, her zamanki gibi sizi şaşırtalım, beklenmeyeni gerçekleştirelim, ilklere imza atalım ve Yeni Yıl  Kampanyamızı güzel, etkili bir viralle taçlandıralım dedik. 

Şu anda, bu yazıyı okuyan siz, Sevgili BSH Kurumsal Blog takipçimiz yeni çalışmamızı ilk görenlerden biri olmaktasınız:)

Sonunda sokağa çıktık ve dış mekan çekimi yaptık!..
İlk defa sokağa çıktık. İlk kez gelecekte kendisinden çok söz ettirecek, her biri önümüzdeki dönemlerde adını sıklıkla duyacağınız yeteneklerden oluşan, bu kadar geniş bir oyuncu kadrosu ile çalıştık.

Ancak Değerli Kurumsal İletişim Müdürümüz ve Blogdaşım Burçin Girit’e çok arzu ediyor olmasına rağmen bu projemizde de rol veremedik. Çünkü cast’ların yaşları Burçin Hanım’a göre ya çok küçük ya da çok daha büyük kaldı.

Onun dışındaki yardımcı roller de epey kısa idi, biz olmaz dedik. Bu vesile ile içerik ve kapsam olarak uygun bir proje geliştirdiğimizde olasılığı kaçırmayacağımızı da belirtmek isterim:) 

Bugüne kadar daha çok güldürerek akıllarda kaldık. Bu sefer hem güldürecek hem de gözleri hafif nemlendireceğiz… Tıpkı hayatımız gibi… Yüreğinizde farklı bir tat bırakacağız gibi görünüyor. Heyecanlıyız…

Değişmeyenler; 

Yine yaşamın içindeyiz… 


Göreceğiniz sahneler, anlatılan olaylar o veya bu şekilde ve mutlaka hepimizin ya yaşadığı, ya da duyduğu gerçek hayat örneklerini yansıtıyor olacak. Hepsi size çook tanıdık gelecek. Belki bizzat sizin de içinde olduğunuz anları anımsatacak. Eminim yine çok samimi, yine çok sahici bulacaksınız…

Ve tabii yine odakta annelerimiz var! Son 4 yıldır iletişim yolumuza ışık tutan anneler bize bu çalışmamızda da eşlik ediyor, ilham veriyorlar. O kadar engin bir okyanusa açıyorlar ki bizi, annelerimizle bir işi yaparken kendimizi daima bir sonraki işi konuşur buluyoruz. #EnGüzelYılbaşı

Bizi biz yaptıkları ve hayatımızda bu kadar önemli rol oynadıkları için tüm annelere ve kendini bir canlının annesi hissedenlere sonsuz teşekkürler…

Onlarla olmak her zaman çok güzel, çok keyifli, çok farklı! Biz bu nedenden dolayı “Ne meydanlar, ne arkadaş partileri, ne de eğlence mekanları… Bizim için en güzel yılbaşı, annelerimizin yanıbaşı!” diyoruz. 

Bugünlerde #EnGüzelYılbaşı hashtagini sosyal medyada mutlaka takip edin derim:)…

Umarım öncekiler gibi çok beğenir ve çok paylaşırsınız. Keyifli seyirler…

İzlemek için lütfen buraya tıklayın. 

Çok beğenmeniz ve bol bol paylaşmanızı diliyor, yeni yılda bol şans, mutluluk, sağlık diliyorum…

Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu
Head of Regional Brand Management Bosch