BSH, Çerkezköy’de 15 bininci fidanını dikti 

BSH’nin 2003 yılından itibaren düzenlediği geleneksel Çerkezköy Ağaç Dikim Etkinliği’nin 15’incisi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Halil Mert Tayşir, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Cemil Kemikli ve BSH Ev Aletleri’nin eğitim ortağı olan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin okul müdürü, müdür yardımcısı ve öğrencilerinin katılımıyla 16 Haziran Perşembe günü gerçekleşti. 

BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Soğutucu Grubu Başkan Yardımcısı Simon Hauser’in açılış konuşması yaptığı etkinlikte bin fidan doğayla buluştu. 13 yıldır devam eden etkinlik çerçevesinde, BSH Ev Aletleri tarafından Çerkezköy ve çevresinde dikilen fidan sayısı 15.500’e ulaştı. 

BSH Türkiye, Ortadoğu, Afrika ve BDT Soğutucu Grubu Başkan Yardımcısı Simon Hauser, “BSH ailesi olarak Türkiye’de de hizmet veren köklü ve büyük bir şirketiz. Ancak bizi büyük bir şirket yapan sadece rakamlar değil; çevre bilincimiz ve çevreye saygımız bizi bu konuma taşıdı. Doğal kaynakların azaldığı günümüzde sürdürülebilirlik her geçen gün daha da önem kazanıyor. Yaptığımız işe duyduğumuz saygının yanında doğaya duyduğumuz saygı ile doğa dostu ürünler üretirken geleceğimize de yatırım yapıyoruz. İlk fidanımızı 15 yıl önce diktiğimiz bu alanda ne mutlu ki bizlere bugün 15.500’üncü ağacımızı dikerek hep birlikte çevreye ve sürdürülebilirliğe her yıl olduğu gibi bir miktar daha katkıda bulunacağız” dedi.

Burçin Girit
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, Afrika, BDT, Hindistan ve ASEAN Ortadoğu Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü