image
Burçin Girit
BSH Gelişen Pazarlar Bölgesi / Türkiye, Orta Doğu, BDT, Hindistan, ASEAN, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nden Sorumlu Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri
  • Toplam Makale
    59
Neden Blog yazıyor?
Öncelikle blog yazarken ilgimi çeken konularda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Çünkü daha iyi, farklı, ilginç yazmak sürekli araştırma gerektiriyor. Araştırdıkça merak ediyorum. Meraklandıkça çok daha zengin bilgiye ulaşıyorum ve paylaşırken öğreniyorum. Bundan müthiş keyif alıyorum. Fark yaratmak her zaman en önemli önceliklerimden biri olmuştur. Blog yazmanın bunun için hem bir araç hem de farklılık yaratan bir duruş olmasından heyecan duyuyorum. Bir de yazdıklarımın ileride çocuklarım tarafında okunma ihtimali beni çok mutlu ediyor.
Biyografi
Burçin Girit, Üsküdar Amerikan Lisesi’nin ardından 1993 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden, 1995’te ise Emerson College İşletme ve İletişim Yüksek Lisans programından mezun oldu. Intel’de Türkiye ve Ortadoğu’dan sorumlu Halkla İlişkiler Müdürü, Accenture’da Pazarlama İletişim Direktörü ve AVEA’da Basın ve Sponsorluk Müdürü olarak görev yaptı. Girit, çalışma hayatı boyunca stratejik ve kurumsal iletişim, stratejik planlama, PR stratejileri oluşturmak, basın ilişkileri yönetimi ve ürün/hizmet lansmanları organize etmek gibi konularda önemli sorumluluklar üstlendi, ses getiren projelere imza attı. 13 yıl boyunca BSH Türkiye ve Gelişen Pazarlar Bölgesi Kurumsal İletişim Direktörü ve Sürdürülebilirlik Lideri olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesi. 
Media cart Bizimle iletişime geçin Yukarı çıkın